Hösten är här, och det betyder att LEADs BootUp-program har dragit igång. I höstens program har vi 13 entusiastiska deltagare, varav fem kommer från näringslivet och åtta från forskning vid Linköpings Universitet. Denna mångfald av kompetens och erfarenheter kommer att bilda grogrunden för spännande innovationer och potentiella framgångssagor.

BootUp-programmet på LEAD har gjort namn för sig att vara en katalysator för innovativa forskningsidéer och startups. Varje höst och vår väljs noga utvalda deltagare ut för att delta i detta intensiva affärsutvecklingsprogram. Hösten 2023 är inget undantag, och vi är glada över att presentera årets 13 deltagare som kommer att arbeta hårt för att verifiera sina affärsidéer och undersöka om de har potential att ta sig ut på marknaden.

Höstens deltagare

XP Studio

Oskar Paluyan

PinPtr

Axel Karlsson, Oscar Hoffman, Carl Jungerth, Niklas Knagenhielm-Karlsson

Settlr Technology

David Klitkou Lehrer, Sebastian Castwall, Victor Panom, Klara Lövkvist

I Safety

Cecilia Gärding

Photocatalytic water purification

Shun Kashiwaya

NATE

Walker Jackson

Gel-electrodes

Xenofon Strakosas

EziGel

Sajjad Naeimipour

MLOps

Rita Kovordanyi

eWORMM

Jennifer Gerasimov

NeuralDEEP.net

Tomas Jankauskas

Organic H2

Hamid Ghorbani Shiraz

Mixed Media Apperance Preview

Alina Pranovich

Precis som tidigare BootUp-program kommer deltagarna att få tillgång till omfattande resurser och stöd från LEAD. De kommer att utforska ämnen som marknadsverifiering, affärsmodeller och presentationsteknik, samtidigt som de har möjlighet att nätverka och lära av varandra. Programmet kommer att kulminera i en DemoDay där deltagarna får pitcha sina idéer och få värdefull feedback från investerare och experter.

Så, vad kan vi förvänta oss av BootUp i höst? Målbilden är att dessa deltagare kommer att förvandla sina lovande idéer till framgångsrika företag och bidra till innovation och tillväxt inom sina respektive branscher. Vi kommer att följa deras resa noggrant och se fram emot att rapportera om deras framsteg i framtiden.

Vi ser med spänning fram emot att följa höstens BootUp-deltagare på deras resa mot framgång och hoppas på många inspirerande bolagsberättelser framöver.