Välkommen säger vi till Josephine Berggren, vår nya Community manager och kommunikatör! Hon är här för att ta över rodret medan Emma går hem på föräldraledighet i slutet av juni. Låt oss ta reda på lite mer om Josephine och vad hon kommer att bidra med hos oss på LEAD! 

Josephine har spenderat sina universitetsår vid Linköpings universitet, där hon tog examen i grafisk design och kommunikation. Innan Josephine kom till oss har hon hängt i byrå-världen, där hon varit kommunikatör och grafisk designer. Vi tog chansen att ställa några frågor till Josephine för att lära känna henne lite bättre.  

Hej Josephine, och varmt välkommen till LEAD. Berätta gärna om dig som person. 

Hej och tack! Jag är en framåt, nyfiken och positiv person. Om du behöver boktips – kom till mig. Behöver du någon att visa djurbilder till (helst katter) så finns jag alltid där. Om du behöver pepp till att våga satsa, våga göra eller våga kasta dig ut i det okända – I’m your person. Med andra ord: jag är en djurälskande bokmal som älskar att utmana mig själv. Jag kommer från Norrköping och där bor jag kvar med min familj som består av sambo och katt.  

Vad var det som lockade dig till LEAD? 

Jag kan inte tänka mig en bättre arbetsplats än en där varje person man möter är driven, inspirerad och målmedveten. Man kan känna pirret av driv i luften så fort man sätter foten på kontoren hos LEAD.  Som kommunikatör och Community manager får jag kombinera allt jag älskar: att skapa och producera värdeskapande innehåll för varumärket tillsammans med att vara ”spindeln i nätet” för LEADs community. Det är så roligt att få skapa ett trivsamt och värdefullt community för våra fantastiska bolag. 

Vad innebär din roll som kommunikatör och Community manager? 

Som Community manager ser jag till att våra medlemsbolag har bästa möjliga förutsättningar för att utveckla sina bolag och sköta sitt dagliga arbete. Det handlar om allt från att skapa nätverkande och trivsel genom evenemang till att sköta det administrativa. Med Emmas enastående professionalitet som riktmärke har jag ett stort ansvar att upprätthålla samma nivå och fortsätta skapa magi för vårt community! Som kommunikatör synliggör jag våra bolag och jag ansvarar för webb, sociala medier, kampanjer och annat grafiskt material. Min arbetsplats är både i Linköping och Norrköping så det bjuds på variation i alla olika former. 

Vad ser du mest fram emot med att börja jobba på LEAD? 

Jag ser verkligen fram emot att få utvecklas och lära mig nya saker i denna inspirerande miljö! Att vara en del av detta community är jättespännande – tänk att jag får vara med när bolag skapar framtidens teknik! 

Några visa avslutande ord? 

Kom ihåg att positivitet är en aktivt val. Det handlar om att välja att se det bästa i varje situation och att välja att fokusera på lösningar istället för problem. Genom en positiv inställning kan du skapa en spiral av framgång!