Prins Daniels Fellowship samlade unga entreprenörer från hela landet under gårdagen för en inspirerande och utvecklande dag fylld med möjligheter till kunskapsutbyte och nätverkande. LEAD hade flera bolag på plats, Dazoq, Nano Textile Solutions, Devair, samt alumnerna iMatrics och Bioreperia som var utvalda att delta som några av de mest lovande entreprenörerna under 35år.

Under dagen erbjöds deltagarna chansen att delta i spännande scensamtal med framstående entreprenörer och företagsledare. Diskussionerna kretsade kring ämnen som utmaningar, framgångsfaktorer och framtidsutsikter inom entreprenörskap. Deltagarna hade även möjlighet att rådfråga och diskutera sina egna bolagsutmaningar med entreprenörer och mentorer.

Prins Daniels Fellowship är en initiativtagande kraft, gemensamt drivet av Kungl. Ingenjörsvetenskapsakademien (IVA) och Prins Daniel. Målet är att främja entreprenörskap bland unga och stödja deras utveckling genom en tillåtande kultur för risktagande och lärande från misslyckanden.

LEAD-bolagen deltog som ett exempel på framstående innovation inom den unga entreprenörsgemenskapen. Med en stark vision att främja utveckling och tillväxt bland unga företagsledare och startups, passar LEAD-bolagen perfekt in i Prins Daniels Fellowships strävan att sporra fler unga till att våga ta steget in i entreprenörsvärlden.

För att bli en del av Prins Daniels Entreprenörsdag krävs en nominering från någon av de samarbetsorganisationer som inkluderar namn som SEB, Handelsbanken, Nordea, Swedbank, och andra prominenta aktörer inom affärsvärlden.

Läs mer om Prins Daniels Fellowship >>