Den 6:e november, under  East  Sweden Innovation  Week,  är det dags för  Venture Arena  i helt ny tappning!   

På  Venture  Arena  presenterar vi en handfull utvalda bolag och projekt som söker styrelse, vd eller nyckelpersoner. Talangerna består av nyfikna första gångs entreprenörer redo för sitt första vd-uppdrag, styrelserävar, serieentreprenörer, säljare eller utvecklare som vill jobba med tidiga bolag  och göra skillnad. Alla har en sak gemensamt – att de är intresserade av att på olika vis ta uppdrag i de bolag som presenteras på  Venture Arena.  Är detta du?  

Denna gång sker matchningen via ett innovativt AI verktyg som analyserar din information, i form av CV och personligt brev exempelvis, och parar ihop dig med de  startups som letar efter  någon som just dig.  Efter det har ni chans att mötas och lära känna varandra lite mer under ett digitalt speedmatchningsevent.   

Bolagen som presenterar söker olika kompetenser och olika profiler, allt från ung och hungrig till äldre och erfaren. Är du intresserad av att ta uppdrag?   Eller vet du någon som borde besöka  Venture  Arena? Tipsa då om att anmäla sig!  

Parallellt med matchmakingen  sker även East Sweden International Talent Matchmaking där andra  kunskapsintensiva bolag i regionen kan få hjälp med matchning mot internationell kompetens. Vill ni veta mer om det eventet, läs mer här.

Så här gör du:  

Klicka här >>

Lägg in din information och låt  vårt AI  skapa magi 

Om du blir matchad till ett bolag så hör systemet av sig och frågar om du är intresserad av att träffa dem digitalt under vårt speedmatchnings event  under East  Sweden InnovationWeek. 

Har du frågor? 

Kontakta:

Carolina Olsson  , Projektkoordinator  

Carolina.olsson@lead.se