Nyheter

NComVA en av de hetaste i Sverige!

Under tisdagskvällen var det 33-listans final i Linköping där tre bolag tävlade om att gå direkt in på listan över Sveriges hetaste unga teknikbolag. 33-listan utses gemensamt av Ny Teknik och Affärsvärlden varje år med syfte att ta reda på vilka av dagens teknik-startups har potential att bli morgondagens börsjättar. Igår vann Norrköpingsbolaget NComVA den prestigefyllda platsen.
 

Teamet på NComVATre lovande företag var utsedda från regionen för att göra upp om platsen och alla tre bolag var LEAD-bolag.

- Detta är ett kvitto på att våra bolag är bland de främsta i regionen och även i Sverige, säger Christian Berger, VD på företagsinkubatorn LEAD. NComVA är ett oerhört framgångsrikt bolag med stor potential att bli en av de stora.

NComVA utvecklar webbaserad interaktiv datavisualisering med integrerad storytelling för att analysera och presentera stora mängder statistik och företagsdata. De är idag 8 anställda och har en omsättning på 6 miljoner kronor.

- Vi vet att vi är det mest innovativa teknik företaget inom statistik, att nu komma med på 33 listan är ett bevis på att även andra ser att vi förändrar spelreglerna inom vår bransch, säger Patrik Lundblad Innovationschef på NComVA.

Läs hela pressreleasen här

Läs mer om 33-listan här