LEAD-Stories

Genom åren har vi haft förmånen att arbeta med många spännande bolag och fantastiska entreprenörer. Här kan du hitta några av dem och läsa mer om deras resa.

 

Tommy Johansson, ny VD på AMRA

LEAD Stories|Amra

Tommy Johansson är entreprenören och tävlingsmänniskan som är inne på sin andra resa med startups. Tommy var med och grundade det tidigare kartbolaget C3 Technologies som blev en framgångsaga och som senare såldes till Apple år 2011. Den andra resan gör han nu med Amra, där han gick in som vd och delägare 2012.

Läs mer >>

 

katarina-nyhammar-schemagi_NewsImage

LEAD Stories|Schemagi

Katarina Nyhammar älskar att få en riktigt bra idé i rullning. Ett tomt skrivbord, några givna förutsättningar och en önskan om stark utveckling, det triggar hennes entreprenörsådra. 2011 anställdes Katarina som vd på Schemagi, bakom sig hade hon två företagsprocesser, där hon medverkat till utveckling och tillväxt.

Läs mer >>

 

 

 

"Vi hade stor nytta av det kontaktnät som skapats genom LEAD. Utifrån det nätverket kunde vi göra våra första konkreta affärer."

- Magnus Larsson, vd Phoniro Systems

 
 

koshi-hamedi_donyalabs1

LEAD Stories | Donya Labs

Koshi Hamedi är medgrundare och evangelist på Donya Labs. Donya Labs har utvecklat programmjukvaran Simplygon som idag har över hälften av världens största dataspelbolag som sina kunder. Simplygon gör det möjligt för spelbolag att automatiskt komprimera 3D-modeller i spel så att spelen kräver mindre datorkraft för att fungera.

Läs mer >>