LEAD Incubate

Vi letar efter de extraordinära - startups som har identifierat en stor lucka på marknaden, eller som har uppfunnit en ny marknad och vet hur de ska bygga upp den. I Incubate startar du en resa från verifierad affärsidé till genomarbetad affär med tillväxtpotential inom 12 till 18 månader.

LEAD Incubate är till för tech-startups som bygger på en innovativ B2B produkt eller tjänst som är svår att kopiera och som har en hög tillväxtpotential på en internationell marknad

 

Vad ingår i LEAD Incubate

  • Ett 12-18 månaders medlemskap som är skräddarsytt för dina behov och utmaningar
  • 4h coachning i månaden med din egen affärscoach
  • Sprintcoachning – intensifierad coachning som fokuserar på specifika bolagsfrågor, som anpassas efter dina behov.
  • Tillgång till affärscoacher specialiserade inom vissa områden, andra rådgivare inom till exempel juridik, patentfrågor mm och investerare. LEAD erbjuder också matchmaking när det behövs.
  • Kontorsutrymme i rum eller våra öppna miljöer i ett kreativ startup-community

Incubate passar för dig som:

Naturligtvis finns det några kriterier för att du ska kunna bli Incubate-medlem. Förutom en grundlig förståelse för din marknad och att du tror att LEADs kompetens gör nytta i bolaget, letar vi efter: 

Affärsidéns potential – Det måste finnas potential för hög tillväxt och skalbarhet och att det går att bygga ett bolag på en internationell marknad.

Innovativ B2B produkt eller tjänst – Att affärsmodellen är unik och svårkopierad, vilket skapar en uthållig konkurrensfördel gentemot konkurrenter eller framtida konkurrenter.

Pilotkund på plats -  där du har en prototyp och en Business Model Canvas som du kommer få verifierad tillsammans med kund.

Ett starkt team – Det behöver finnas en stark drivkraft och rätt kompetens eller åtminstone en förståelse för var man ska fokusera sina ansträngningar.

Vår ambition är att du under Incubate ska:

Utvecklas till ett framgångsrikt bolag som har alla delar på plats för att bli ett framgångsrikt tillväxtbolag. När du lämnar LEAD ska du bedriva en professionell verksamhet och på egen hand skapa tillväxt och resultat och leva upp till dina mål och visioner. 

 
Läs mer om våra övriga program: